Міський голова привітав канівських комунальників з професійним святом


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Ще зранку вони підмітали канівські вулиці, вивозили сміття та ліквідовували аварії, а по обіді зібралися в залі засідань будинку рад. Тут, у п’ятницю, 15 березня ц.р., працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення вітали з професійним святом.

Дякував комунальникам за їхню щоденну непросту роботу Канівський міський голова Ігор Ренькас.

- Кожен з вас, виконуючи посадові обов’язки, робить свій вклад для створення комфортних умов проживання канівців, - наголосив у вітальному слові міський голова. – Сьогодні ми маємо цілодобово кращу питну воду в своїх оселях і нам навіть важко й згадати, що був час, коли вода подавалася по годинах. Тоді, у кінці 90-х, про вуличне освітлення не було й мови, а в наші дні канівські вулиці освітлюють 2500 ліхтарів. Також оновлюється міське сміттєзвалище, активно укладаються договори на вивезення сміття з приватних секторів. Усе це, крок за кроком, допомагає зробити Канів чистим, затишним і комфортним для його жителів.

Кращих працівників підприємств та установ було відзначено грамотами та подяками. До слів вдячності команульникам долучилися начальник відділу освіти Надія Голда, директор Канівського міськрайонного центру зайнятості Надія Коломієць та інші.

Музичні дарунки та гарний настрій дарували Євген Литвин, Марина Кузьмак, Петро Шевченко, ансамбль «Лілея».

  Друк статті