Міський голова привітав комунальників із професійним святом


Повернутись

Цікаве на цю тему:

У теплій, по справжньому сімейній, атмосфері в п’ятницю, 17 березня ц.р., відбулося вітання працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення з нагоди професійного свята.

Актова зала будинку рад була заповнена вщент. Цього дня тут зібралися працівники найзатребуваніших і найсуперечливіших служб міста – комунальники. Саме вони зазвичай піддаються чи не найбільшій критиці з боку населення, саме їм доводиться щодня виконувати свою роботу, не зважаючи на день в календарі, погодні умови, настрої в країні… Утім, сьогодні ці люди мали нагоду зняти свої «роби», одягнути святковий одяг і почути нарешті слова вдячності за свій щоденний труд.

Привітав комунальників Канівський міський голова Ігор Ренькас.

- На сьогодні в нашому місті працюють 9 комунальних підприємств, загальна кількість працівників яких складає 459 осіб. Це потужна армія, яка щодня, щогодини веде активну боротьбу за те, щоб наше місто функціонувало, було комфортним і доглянутим, - сказав І.Ренькас. - Саме ви – ті люди, які проводять до осель жителів Канева воду, тепло. Саме ви цілодобово дбаєте про багатоквартирні житлові будинки і прибудинкові території, забезпечуєте роботу ліфтів та вивезення відходів, освітлюєте наші вулиці, прибираєте все місто й озеленюєте його. Специфіка роботи комунальників досить широка. Але всі ви, кожен на своїй ділянці, робите свій вклад у повноцінну життєдіяльність міста.

Кращим працівникам комунальних підприємств міста міський голова вручив грамоти та квіти. Свої вітання у вигляді невеликого концерту подарували комунальникам працівники міського відділу культури: Таїсія Гончаренко, Євгеній Литвин та ансамбль «Лілея». «Винуватці» свята ж радо зустрічали артистів, активно аплодували і навіть підспівували.

 

  Друк статті