Вітаємо працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування з професійним святом


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Шановні працівники комунальної сфери міста!

Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

На сьогодні в нашому місті працюють 9 комунальних підприємств, загальна кількість працівників яких складає 459 осіб. Це потужна армія, яка щодня, щогодини веде активну боротьбу за те, щоб наше місто функціонувало, було комфортним і доглянутим.

Саме ви – ті люди, які проводять до осель жителів Канева воду (КП «Управління ВКГ»), тепло (КП «Теплові мережі»). Саме ви цілодобово дбаєте про багатоквартирні житлові будинки і прибудинкові території, забезпечуєте роботу ліфтів та вивезення відходів (КП «ЖЕК»), освітлюєте наші вулиці, прибираєте все місто й озеленюєте його (КП «Місто»). Специфіка роботи комунальників досить широка. Так, КП «Авто-Ріка» дбає про комфортні поїздки канівців і зустрічає гостей міста, КП «Туристично-інформаційний центр» забезпечує цікаве дозвілля нашим туристам… Ще є КП «Міський ринок», «Міський стадіон», «Канівське госпрозрахункове художньо-виробниче об’єднання» - всі ви, кожен на своїй ділянці, робите свій вклад у повноцінну життєдіяльність міста.

Дякую всім за щоденну напружену працю, бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя та родинного затишку. Вірю, що разом ми подолаємо всі негаразди і зробимо наше рідне місто справді гарним і затишним.

Канівський міський голова Ігор Ренькас
  Друк статті