Показники лічильника електроенергії можна передавати через офіційний сайт Черкасиобленерго


Повернутись

Цікаве на цю тему:

В ході останнього засідання сесії, продовження якого відбулося у вівторок, 31 жовтня ц.р., взяв участь директор Канівського РЕМу Олег Ярошинський.

Нагадаємо, 26 жовтня ц.р., розглянувши частину питань порядку денного, депутати розійшлися на обід і опісля для продовження засідання сесії просто не зібралися. Тому було прийнято рішення перенести засідання сесії на 31 жовтня ц.р.

Ініціативу запросити на засідання керівника РЕМу озвучив депутат Юрій Гамалій. У своєму запиті він повідомив, що останнім часом до нього часто надходять звернення канівців  про коливання електроенергії в мережі.

- Напруга підвищується навіть до 250 вольт при нормі 220 – нарікають люди. Чому це відбувається і які дії вживаються, щоб подібного не відбувалося, - запитував Ю.Гамалій.

Директор РЕМу повідомив, що відповідно до сучасних стандартів, допускається відхилення від норми до плюс-мінус 20%. Утім, про всі зафіксовані випадки «стрибків» енергії необхідно інформувати диспетчерів РЕМу.

- Ми завжди реагуємо на всі виклики – виїжджаємо й перевіряємо, - зауважив О.Ярошинський. – Однак, останнім часом великої кількості звернень з цього приводу до нас не надходило.

Також директор РЕМу зауважив, що восени подібні випадки можуть траплятися через перенавантаження ліній, що відбувається у зв’язку з підключенням електрообігрівачів та інших електричних приладів.

Канівський міський голова Ігор Ренькас зізнався, що сам колись постраждав від перепаду електроенергії. Відтоді придбав і встановив стабілізатор напруги, який убезпечує від подібних випадків, та радить усім захиститися від подібних випадків. 

Насамкінець керівник повідомив, що для спрощення процедури передачі показників електролічильників наразі запроваджена можливість передати їх без телефонного дзвінка – через офіційний сайт ПАТ Черкасиобленерго за посиланням.

  Друк статті