До Міжнародного дня осіб з інвалідністю у Каневі відбувся спортивний захід «Веселі зустрічі»


Повернутись

У суботу, 2 грудня ц.р., у спортивному залі канівської ЗОШ №4 відбувся спортивний захід «Веселі зустрічі» присвячений Міжнародному дню осіб з інвалідністю.

З вітальним словом до учасників заходу звернулась заступник Канівського міського голови Галина Москаленко, яка відкрила спортивні змагання та побажала учасникам  чудово провести час.

У змагання взяли участь 46 учасників, з 23-х команд, до яких входило по 2 особи. Захід складався з 5 видів естафет на швидкість та влучність. Особливо активно пройшла естафета перетягування канату, під час якої допомагали один одному. Кожен учасник спортивних активностей виклався на повну та вірив у власну перемогу.

Щодо спортивної фортуни, то вона віддала перевагу найсильнішим:

I місце – Роман Романченко та Катерина Боровик;

II місце – Олександр Шабала та Сергій Сіленко;

III місце – Вероніка Петренко та Ольга Петренко.

Переможців нагородили медалями, а всі учасники заходу отримали подарунки від громадської організації спілки «Друзі Канева» інабори власної продукції партнера заходу ТОВ «Ергопак».

Втім, найбільший подарунок чекав на дітей у кінці заходу, коли до них завітав казковий Балу, який веселив, танцював, обнімався та фотографувався з ними та залишив море позитивних емоцій.

 «Дякую усім, хто причетний до цього заходу. Основні наші цілі – підтримка військових, які боронять Україну, дітей у яких попри все має буди дитинство!», - йдеться в повідомленні представника Урядового уповноваженого з прав людини з інвалідністю при Черкаській ОДА Наталії Капустян.

Своєю чергою організатор спортивного заходу виконувач обов’язків начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Семенченко  подякував за допомогу в організації та проведення  заходу вчителю фізичної культури ЗОШ №4 Олегу Підгорному та міському будинку культури.

 

  Друк статті