Навчалися виживати в екстремальних умовах: вихованці гуртків Канівського центру туризму взяли участь у зборі-поході «Коло»


Повернутись

Ось і настало літо та канікули, на які так чекали школярі. Аби вони пройшли весело, яскраво і, головне, з користю Канівський міський центр туризму вже вкотре організував для дітлахів цікавий туристсько-краєзнавчий захід.

Так, 15-18 червня ц.р., вихованці гуртка «Юні скаути» (керівник  Ірина Коваленко) та  туристсько-краєзнавчого клубу «Берегиня» (керівник Альона Шалена) взяли участь у зборі-поході «Коло». Захід проходив на території заміського комплексу відпочинку «Купава Канівська», інформує Канівський міський центр туризму.

Під час походу вихованці проходили туристську смугу перешкод, змагалися на кмітливість і витривалість у квестах та просто відпочивали. Кожен день приносив учасникам заходу нові враження та відкриття.

Також відбулося вручення грамот та медалей переможцям обласного етапу Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців, які будуть представляти область на Всеукраїнських змаганнях.

Учасники заходу висловлюють подяку всім, хто долучився до проведення збору-походу та допоміг влаштувати справжнє свято для дітей.

  Друк статті