Від дороги на сміттєзвалище до набережної Дніпра: благоустрій Канева триває


Повернутись

Наша громада – це спільний дім і тільки від дій кожного її жителя залежить, яким він буде – чистим, доглянутим, красивим чи навпаки. Відтак, у рамках місячника чистоти та напередодні Великодніх свят активно продовжуються роботи з благоустрою Канівської міської територіальної громади.

Минулого тижня, у четвер та п’ятницю (15-16 квітня ц.р.), відбувся черговий етап весняної «толоки», який охопив території на відрізку дороги від повороту і до Канівського сміттєзвалища, парк біля заводу Магніт, дорогу та узбіччя по 206-ій дивізії, набережну Дніпра, вулиці Маршала Рибалки і Шевченка. Участь у ньому взяло близько 100 осіб – це і працівники структурних підрозділів, управлінь, відділів виконавчого комітету Канівської міської ради, комунальних служб, а також представники МХП.

Розпочали прибирання з набережної Дніпра, яка є одним з найулюбленіших місць для дозвілля та відпочинку не тільки канівців, а й гостей нашого міста.

Озброївшись рукавицями, граблями, віниками і добрим настроєм всі присутні працювали дружно та натхненно. Тож завдяки злагодженим діям вдалося прибрати територію від сухого листя і сміття, провести санітарну обрізку дерев та впорядкувати відпочинкову зону. Аби набережна стала ще затишнішою працівники КП «Місто» висадили тут 300 саджанців кущів форзиції та грабу.

Не лишились осторонь і працівники КП «Управління ВКГ», які того ж дня прибрали закріплену за ними територію – це дорога та узбіччя по вулиці 206-ї дивізії - від супермаркету «Сільпо», що будується, до супермаркету «Маркет».

 Колективи управління соціального захисту та територіального центру зосередились на ділянці по вулиці Маршала Рибалка до повороту на вулицю Шевченка (зупинка «Сухий потік»).

Далі від зупинки «Сухий потік» і до приміщення центру зайнятості впорядковували територію працівники центру зайнятості. Також у п’ятницю, 16 квітня ц.р., вони спільно з безробітними, які стоять у них на обліку, прибрали парк, що біля заводу «Магніт».

Цього ж дня працівники КП «ЖЕК» за допомогою двох одиниць техніки наводили лад та розчищали шлях на відрізку дороги від поворота до Канівського сміттєзвалища, що розташоване біля с.Бобриця. До слова, вздовж траси у цей час працювали і представники Бобрицької ОТГ.

- Дякую усім небайдужим людям, які вирішили долучитися до прибирання, адже ви не стоїте осторонь від проблем громади, а робите свій маленький особистий внесок для того, щоб вона ставала кращою і чистішою, - подякував учасникам прибирання Канівський міський голова Ігор Ренькас.

На цьому благоустрій не завершується. Роботи тривають по всій території Канівської міської територіальної громади.

 

  Друк статті