Усі – на «суботник»! Міський голова закликає людей долучитися до прибирання вулиць


Повернутись

Щойно зійшов сніг і потепліло комунальні служби розпочинають активно прибирати вулиці Канева та приєднаних сіл.  Утім, самим справитися з таким обсягом робіт комунальникам не під силу. Тож Канівський міський голова Ігор Ренькас закликає жителів Канева та всіх населених пунктів міської територіальної громади долучитися до прибирання.

«Уже складаємо графіки так званих «суботників» по місту для працівників структурних підрозділів виконавчого комітету. Силами комунальних підприємств, місцевих жителів та безробітних, які стоять на обліку в Центрі зайнятості, акції прибирання плануються і в населених пунктах Канівської громади. 

Приємно бачити, що долучаються до комунальників й активні жителі Канева. Так, днями молоді мами прибрали дитячий майданчик на набережній Дніпра, де проводять дозвілля зі своїми малюками. Я дякую кожному волонтеру, активісту, кожному жителю нашої Канівської громади за проявлену ініціативність та небайдужість.

Звертаюся також до керівників підприємств, установ, громадських організацій, і прошу всіх проявити свою громадянську позицію. Давайте разом вийдемо на вулиці, наведемо лад на своїх територіях, приберемо свої прилеглі території й присадибні ділянки, проведемо розчистку дерев, посадимо дерева та квіти... Разом зробимо наші місто і села чистими, охайними та затишними», - звертається Канівський міський голова Ігор Ренькас.

  Друк статті