У центрі Канева провели осіннє прибирання


Повернутись

Календарна осінь добігає свого кінця,  а це гарний привід зробити рідне місто більш затишним та охайним навіть попри війну. Тож днями працівники відділів та управлінь виконавчого комітету Канівської міської ради долучилися до вже традиційного осіннього прибирання.

Учасники толоки прибирали територію біля будівлі міської ради. Спільними зусиллями  вдалося розчистити відповідну локацію від сухого листя, уламків скла та пластикових відходів. Також силами працівників КП «Місто» було зібрано й вивезено на смітник зібране сміття. Загалом під час прибирання учасники толоки зібрали причіп сміття, а це близько 10 кубічних метрів відходів.

Ще раніше працівники КП «Місто» розпочали прибирати від опалого листя центральну алею Канева, якою щоденно прямують сотні канівців та гостей міста.

Закликаємо на постійній основі долучатися до заходів з благоустрою всіх небайдужих жителів та  гостей Канівської громади, а також підприємців, трудові колективи установ, підприємств і організацій. Водночас нагадуємо, при перших сигналах повітряної тривоги лишайте всі справи та прямуйте в укриття!  

  Друк статті