Освітяни та працівники соціальної сфери приєдналися до прибирання Канева


Повернутись

Працівники структурних підрозділів виконавчого комітету Канівської міської ради продовжують брати участь у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля».

Так, 27 квітня ц.р. до прибирання Канева долучилися працівники освіти та соціальної сфери, зокрема: управління соціального захисту населення та територіальний центр надання соціальних послуг. Освітяни та соцпрацівники збирали сміття, сухе гілля та згрібали опале листя на території в районі бази ОРСа, частин вулиць Шевченка та Героїв Дніпра.

Зараз попри війну та важкі часи ми, як хороші господарі, продовжуємо працюємо над тим, щоб Канівська громада була чистою та затишною.

Тож, дякуємо всім, хто долучається до прибирання нашої громади, та закликаємо канівців продовжувати впорядковувати прилеглі до власних домогосподарств території, прибирати (не спалювати!!!) побутове сміття, залишки сухої рослинності, гілля та інші відходи.

Також хочеться окремо подякувати працівникам КП «Місто» та КП «Яблунівське», які доклали багато зусиль для того, щоб під час поминальних днів наші кладовища були чистими. Цілий тиждень вони вивозили сміття, яке жителі громади виносили після прибирання могилок своїх рідних. Тому просимо на цвинтарі викидати сміття лише у встановлені для цього місця та не перетворювати кладовища на звалища.

Пам’ятаємо, зараз у кожного свій фронт, тож зберігаємо чистоту тих територій, де вже прибирали, та не засмічуємо їх. Віримо у світле мирне майбутнє і впевнено наближає нашу перемогу.

  Друк статті