У Каневі розпочали весняне прибирання


Повернутись

З настанням тепла у Канівській міській територіальній громаді почалися традиційні весняні клопоти. Попри воєнний стан, місто та населені пункти громади й надалі мають бути охайними та затишними. Тож у п’ятницю, 25 березня ц.р., працівники виконавчого комітету Канівської міської ради вийшли на перше цьогоріч весняне прибирання.

Прибирали центральну алею Канева, якою щодня прямують сотні канівців та гостей міста. До прибирання долучилося більше 30 осіб – це працівники відділів, управлінь та служб виконавчого комітету Канівської міської ради, а також  робітники КП «Місто».

Спільними зусиллями було розчищено відповідну територію від сухого листя, уламків скла, пластикових відходів, а також зібрано й вивезено на смітник сухе гілля. Протягом декількох годин учасники толоки зібрали 2 машини сміття, а це близько 18 кубічних метрів відходів.

Закликаємо долучатися до заходів з благоустрою всіх небайдужих жителів та  гостей Канівської громади, а також підприємців, трудові колективи установ, підприємств і організацій. Водночас нагадуємо, при перших сигналах повітряної тривоги лишайте всі справи і прямуйте в укриття!  

Віримо в Перемогу, працюємо та чекаємо на неї, робимо нашу громаду охайною та квітучою!

 

  Друк статті