Тариф на водовідведення та водопостачання у 2024 році зросте лише для бюджетних установ


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Рішення «Про встановлення економічно обґрунтованого розміру тарифу на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, що надаються КП «Управління ВКГ» ухвалили члени виконавчого комітету у ході останнього засідання, яке відбулося у середу,  6 грудня ц.р.

- До виконавчого комітету звернулося комунальне підприємство « Управління ВКГ» з заявою та розрахунками для встановлення економічно обґрунтованого тарифу на водопостачання та водовідведення на 2024 рік. Комісія з питань економічного обґрунтування витрат на послуги, які надаються комунальними підприємствами, розглянула відповідне звернення та, враховуючи схвалену Програму відшкодування різниці в тарифах, визначила розмір тарифів, ˗ поінформував присутніх на виконкомі виконувач обов’язків начальника відділу  з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності  Дмитро Балан. ˗  Тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для жителів Канева  та інших споживачів (підприємств і підприємців) не зростуть. Це стосується лише бюджетних установ.

Відповідно до ухваленого рішення КП «Управління ВКГ» має застосовувати  тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення з 2024 року для наступних категорій споживачів в розмірах на рівні:

Населення:

централізоване водопостачання:                                                   - 37,20  грн. за 1 м. куб.

централізоване водовідведення:                                                     - 26,40 грн. за 1 м. куб.

Бюджетні установи :

- централізоване водопостачання:                                                   - 43,02 грн. за 1 м. куб.

- централізоване водовідведення:                                                   - 30,48  грн. за 1 м. куб.

Інші споживачі:

- централізоване водопостачання:                                                 -  43,02  грн. за 1 м. куб.

- централізоване водовідведення:                                                   - 30,48  грн. за 1 м. куб.

Разом з тим, фінансове  управління міської ради після затвердження на сесії Програми відшкодування різниці в тарифах має забезпечити її відшкодування КП «Управління ВКГ».

  Друк статті