Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту


Повернутись

Цікаве на цю тему:

 Зміст проекту:  проект  рішення Канівської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території м.Канева на 2019 рік».

Адреса розробника: м. Канів, вул. О. Кошового, 2, фінансове управління виконавчого комітету Канівської міської ради.

Спосіб оприлюднення: текст проекту рішення регуляторного впливу розміщений на веб-сторінках Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Регуляторних акти за посиланням http/www.kaniv-rada.gov.ua.

Аналіз регуляторного впливу проекту рішення Канівської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території м.Канева на 2019 рік» розміщений на сайті Канівської міської ради в розділі «Регуляторна політика: Регуляторні акти» за посиланням: http/www.kaniv-rada.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду на протязі місяця з моменту опублікування проекту регуляторного акту.

Більш детальну інформацію щодо проекту рішення можливо отримати у фінансовому управлінні виконавчого комітету Канівської міської ради (кабінет відділу планування доходів, тел..3-29-29).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань надаються до фінансового управління виконавчого комітету Канівської міської ради  виключно в письмовому вигляді.

 

Начальник фінансового управління                                                                      Г.Г.Карпушенко

  Друк статті