У Канівській школі №4 пройшов фестиваль дружин юних пожежників


Повернутись

У середу, 20 березня ц.р., в Канівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників.

Дружини юних пожежників — добровільні об'єднання учнів, які створюються з метою виховання у них мужності, благородства, фізичної загартованості та пожежно-технічної професійної орієнтації.

На заході були присутні: куратор Канівського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області – підполковник служби цивільного захисту Зайвий Олексій Валерійович та начальник Канівського РВ Управління ДСНС України у Черкаській області – підполковник цивільного захисту Диченко Богдан Михайлович, які привітали учасників фестивалю. Вони нагородили грамотою та цінним подарунком учня 10-го класу Канівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Палія Святослава. Він є неодноразовим переможцем змагань з пожежно-прикладного спорту та учасником обласної команди, яка в цьому році здобула перемогу на Всеукраїнському рівні – І загальнокомандне місце. Відповідно, Святослав посів І та ІІ місце у різних номінаціях.

Представники закладів загальної середньої освіти змагались у чотирьох конкурсах:

  • конкурс – «Візитка»;

  • конкурс – «Домашнє завдання»;

  • конкурс - «Одягни костюм пожежника»;

  • «Рятувальна реклама».

Учні всіх закладів проявили свої творчі та інтелектуальні здібності, акторську майстерність, яскравість виступу та оригінальність виконання. Перемогу здобула команда гімназії ім. І. Франка «Бешкетниці». Зовсім небагато, а саме - 0,75 бала,  програла команда Канівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 «220».

У складі журі фестивалю були представники відділу освіти та представники ДСНС. Вони проявили гуманність та мудрість, розподіливши ІІ-гі та ІІІ-ті місця між командами всіх закладів.

Надалі буде проводитись відповідна робота з метою навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях.

 Головний спеціаліст відділу освіти Тетяна Яковіна

  Друк статті