Гра - випробування "КОТИГОРОШКО" пройшла в школі №6


Повернутись

Вже 18 років поспіль традиційно щороку у вересні місяці проводиться в Канівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивчення іноземних мов гра-випробування «Котигорошко». Організацією цього заходу займаються шкільний центр виховної роботи, учнівське самоврядування, класні керівники та батьки.

В цьому році на гру був запрошений керівник гуртка СЮТ «Спортивне орієнтування» Болдовський В.В., який підготував і провів конкурс «Сюрприз» для команд учнів з батьками.

Учні пройшли такі спортивні випробування: перетягування канату, олімпійську естафету «Передача факела», попади в ціль, знайди слово в квадраті, естафету хокей, стрибки через скакалку для дівчаток, «Влучний стрілок» для хлопців, конкурс «Крокуємо всі», ну й, звичайно, конкурс «Найсмачніша каша».

Які тільки рецепти пшоняних каш ми не куштували? А як чудово були прикрашені ці страви? Цим ми завдячуємо батькам.

Гра-випробування «Котигорошко» полюбилася учням, батькам, вчителям. Вона має благородну мету – виховання громадянина-патріота, що дуже важливо в наш час, пропаганду здорового, активного способу життя, азарт стати кращим, сильнішим, вправнішим.

 

Лютко А.І.,
заступник директора з виховної роботи
Канівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №6
з поглибленим вивченням іноземних мов 
  Друк статті