У Канівській багатопрофільній лікарні відбулося відкриття проєкту «Комфортний простір для ветеранів»


Повернутись

У середу, 13 грудня ц.р., у приміщенні Канівської багатопрофільної лікарні, відбулося відкриття проєкту «Комфортний простір для ветеранів»,  який реалізували завдяки перемозі у конкурсі соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» від БО «Благодійний фонд «МХП-Громаді». На захід завітали заступник Канівського міського голови Тетяна Жівотова та менеджер  БФ «МХП-Громаді» Олександр Шпиль.

Нині цей проєкт має на меті створювати умови та якісне медичне лікування для ветеранів війни. Палати обладнані необхідними зручностями: є окремий санвузол, телевізори, кондиціонери, бойлери та  сучасне обладнання. Загалом в палатах є шість стаціонарних місць, Також є хол, оснащений новими меблями, де ветерани можуть почитати книгу або пограти у шахи. Головний лікар Віра Шапошник запевнила, що саме так має виглядати сучасна медична палата, де можна лікуватися і відпочивати.

-         Проєкт дуже гарний і важливий для наших ветеранів. Дякуємо БО «Благодійний фонд «МХП-Громаді», ПрАТ «МХП-Миронівська птахофабрика» та ТОВ НВФ «Урожай», що ви завжди підтримуєте нашу громаду. Дякую усім лікарям за невтомну працю, за щоденний порятунок життів. Миру всім і найшвидшої перемоги!,- наголосила Тетяна Жівотова.

До слова, дипломом лауреата міжнародної нагороди «Свята Софія» було нагороджено КНП «Канівська багатопрофільна лікарня» головного лікаря Віру Шапошник.

  Друк статті