Оновлений медичний пункт тимчасового базування відкрили у селі Кононча


Повернутись

Це стало можливим завдяки реалізації проєкту «Здорове майбутнє села», який здобув перемогу у конкурсі соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» від БО «Благодійний фонд «МХП-Громаді». Тож тепер понад 600 мешканців  можуть отримати медичні послуги та проконсультуватися з фельдшером у оновленому закладі. Тут замінили вікна, провели опалення, облаштували санвузли, забезпечили водопостачання, облаштували кабінети новими меблями і медичним обладнанням.

На відкриття медичного пункту тимчасово базування 22 листопада ц.р. завітали секретар міської ради Оксана П’яткова, заступник міського голови Галина Москаленко, директор Канівського ЦПМСД Наталія Горьова, депутат міськради Тетяна Ренькас, староста сіл Кононча та Гамарня Ніна Матвієнко, керівник соціальних проектів регіонального відділення фонду  «МХП-Громаді» Олександр Шпиль та численні благодійники.

Директор Канівського ЦПМСД Наталія Горьова під час відкриття розповіла про етапи реалізації проєкту та подякувала  усім, хто долучився.

- Великий внесок у реалізацію проєкту зробили працівники ФГ «Русичі», силами якого було перекрито дах над верандою, встановлено вхідні двері та облаштовано свердловину. Відзначився місцевий житель Віталій Куліненко, який надав допомогу у облаштуванні свердловини, а також забезпечував перевезення обладнання та підвіз води Підсобні роботи виконало КП «Яблунівське». Не лишились осторонь староста Ніна Матвієнко та працівники Канівського ЦПМСД  і медичного пункту, які невпинно працювали над реалізацією проекту. Це фельдшери Валентина Бузоверя та Наталія Бойко, - розповіла Наталія Горьова та з нагоди відкриття передала для закладу електрокардіограф.

Додамо, завдяки численним зверненням міського голови Ігоря Ренькаса до німецьких партнерів та спільній роботі громадської організації «Спілки «Друзі Канева» м. Фірзен  з благодійним фондом «Німеччина-Канів» було замінено вікна, отримано меблі та медичне обладнання.

Наостанок подяку за вклад у реалізацію проєкту висловили і представники міської влади секретар Оксана П’яткова та заступник міського голови Галина Москаленко.

  Друк статті