Представник Канівського Пенсійного фонду провела виїзний прийом громадян у Яблуневі


Повернутись

Днями черговий прийом громадян відбувся в селі Яблунів Канівського району. Із жителями села зустрілась головний спеціаліст відділу обслуговування громадян Мирослава Штепа-Саврас.

За консультаціями та роз'ясненнями звернулось 13 громадян. Фахівець розповіла їм про порядок призначення та перерахунку пенсії залежно від страхового стажу та розміру заробітної плати, наголосила на важливості легальної зайнятості та необхідності дотримання законодавства про працю.

Представниця Пенсійного фонду ознайомила громадян з перевагами користування веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України та пояснила порядок оформлення ЕПП, ознайомила з плюсами електронних послуг ПФУ, а саме: призначення пенсії в “один дотик” та мобільного додатку ПФУ.

Прийом громадян здійснювався за допомогою мобільного офісу. Наприкінці зустрічі присутні отримали інформаційні матеріали з пенсійної тематики.

Довідково: Яблонівський старостинський округ входить до складу Канівської міської ради. Всього в окрузі проживає 540 громадян з них учасників АТО — 12 громадян  та 1 учасник ВВВ.

  Друк статті