Знай наших: 18-річна канівчанка Майрамік Авоян увійшла в число вокалістів шоу «Голос країни-13»


Повернутись

У неділю, 10 вересня, в ефір вийшов другий випуск європейського сезону шоу «Голос країни-13», над яким Україна працює спільно з Польщею. Зіркові тренери Юлія Саніна, Іван Клименко, Артем Пивоваров і Надя Дорофєєва поповнили свої команди талановитими вокалістами. Серед них і канівчанка – 18-річна Майрамік Авоян, яка приголомшила своїм вокалом тренерів шоу. На сцені проєкту вокалістка виконала трек Cynthia Erivo – Stand Up: до неї розвернулись усі чотири тренери. Дівчина ж для подальшої участі у шоу обрала команду співачки Наді Дорофєєвої.

Втім, шлях до участі у популярному музичному проєкті був тривалим.

–  Майрамік займалася музикою з дитинства. Навчалася у Канівській дитячій школі мистецтв під керівництвом Наталії Чернової, а у 2015 році потрапила до нашого дитячого театру естрадної пісні «Невгамовні». Ми відразу помітили, що її голос відрізняється від голосів однолітків яскравим тембром, – згадує керівник-викладач дитячого театру естрадної пісні «Невгамовні» міського будинку культури Вікторія Воюцька. – Також виявилося, що дівчинка неймовірно артистична, енергійна і цілеспрямована. Тому під час підготовки до виступів, конкурсів чи загальноміських виступів ми разом вирішувати і підбирали репертуар.

Додамо, до повномасштабного вторгнення росії Майрамік проживала у Каневі, де навчалася у Канівському фаховому коледжі культури і мистецтв. Однак через війну вона разом з родиною змушена була покинути рідне місто та переїхати до Німеччини. Там дівчина працевлаштувалася в одному з закладів громадського харчування, де підкорила своїм співочим талантом європейських колег, які врешті  переконали дівчину взяти участь у новому сезоні «Голосу країни».

– Ми весь час підтримуємо спілкування з Майрамік, тому я знала, що вона хотіла спробувати себе на «великій сцені». Знала і про те, що у липні у неї прослуховування на проєкті. Коли Майрамік зателефонувала і сказала: «Я пройшла!», ця новина стала неймовірно радісною,  –  каже Вікторія Воюцька.

Своєю чергою канівці, пишаються талановитою землячкою, бажають вдалих виступів та вірять у перемогу Майрамік Авоян.

 

 

 

ФОТО – Вікторія Воюцька

  Друк статті