Що таке ПВК «Редан» та як це стосується батьків підлітків


Повернутись

ПВК «Редан» - молодіжна субкультура для якої притаманна агресивна поведінка та масові бійки. Вважається, що цей рух зародився у країні агресорі росії, яка веде з нами війну. Члени угруповання носять чорний одяг із зображенням павуків і використовують специфічний сленг. Вони називають себе “павучками” і виступають проти футбольних фанатів, мігрантів і темношкірих. Ймовірно ця субкультура надхненна японським підлітковим аніме.

«Шановні батьки, саме ваша увага та турбота про власних дітей допоможе зупинити розповсюдження підліткового руху - ПВК «Редан»!

Важливо усвідомити, що ПВК «Редан» використовується росією для провокування антигромадських проявів та дестабілізації ситуації в Україні.Ми не можемо дозволити ворогу впливати на наших дітей! Саме у підлітковому віці діти відходять від батьків та дуже легко піддаються під вплив однолітків. Їм важливо бути популярними, щоб на них звертали увагу. Насамперед, це дуже шкідлива поведінка, яка є небезпечною для життя та здоров’я підлітка.

Батьки, більше часу та уваги приділяйте дітям, цікавтеся їх дозвіллям, зокрема інтересами в Інтернет-мережі, їх проблемними питаннями та станьте для них найкращими товаришами! Тільки разом ми зможемо це зупинити! Тільки разом ми переможемо», - йдеться у повідомленні служби у справах дітей виконавчого комітету Канівської міської ради.

  Друк статті