Канівська Молодіжна рада в оновленому складі провела чергове засідання


Повернутись

На початку листопада представники Канівської Молодіжної ради зібралися на черговому засіданні, аби оновити склад дорадчо-консультативного органу та обговорити нові проекти, які будуть реалізовані найближчим часом. Так, молодіжні активісти планують проведення пізнавальних тренінгів та антикорупційної гри «Що?Де?Коли?» за участі депутатів міської ради, а також працюватимуть над розробкою програми підтримки молоді у Канівській громаді на 2022 рік.

Зауважимо, переформатування основного складу молодіжного органу відбулося  у зв’язку з затвердженням нової редакції Положення про Молодіжну раду при Канівській міській раді. Відповідно до якого члени Молодіжної ради можуть самостійно вносити зміни в її склад. Відтак, до її лав влилося 9 нових представників, натомість 6 осіб було виключено за власним бажанням та у зв’язку з відсутністю на засіданнях. Наразі до складу ради входить 26 представників молоді (список  додається).

Зміни торкнулися і організаційної структури Молодіжної ради. На засіданні було затверджено три робочі групи:

  • з питань засобів масової інформації (підготовка інформаційних матеріалів та популяризація МР);

  • з питань освіти (контроль за якісними показниками в закладах освіти, попередження булінгу);

  • з питань регламенту (розгляд заяв на вступ чи вихід з МР, дотримання Положення та регламенту).

Говорячи про майбутні проекти у сфері молодіжної політики та амбітні плани з їх втілення, виконувач обов’язків голови Канівської Молодіжної ради Михайло Фесенко наголосив на важливості підтримки таких ініціатив з боку міської влади.

- З початку року ми розпочали втілювати в життя різноманітні молодіжні проекти  та ініціативи. Сподіваємось, що в подальшому за підтримки міської влади їх стане в рази більше. Адже усі, хто входять до складу Канівської Молодіжної ради надзвичайно талановиті, здібні та працьовиті, - розповів він.

А поки активна молодь напрацьовує тези до положення про «Молодіжну премію» та готується до нового засідання, яке відбудеться вже зовсім скоро.

 

 

Поіменний склад  Молодіжної ради при Канівській міській раді Черкаської області (ЗАВАНТАЖИТИ).

  Друк статті