Відбулася робоча зустріч представників Молодіжної ради при Канівській міській раді


Повернутись

У суботу, 17 липня ц.р.,  у приміщенні сесійної зали міськвиконкому мало відбутися друге засідання Канівської Молодіжної ради. Між тим сталися певні корективи у роботі дорадчо-консультативного органу, відтак молодь замість анонсованого другого засідання провела робочу зустріч.

Під час заходу молоді люди обговорили проблему булінгу (цькування), яка на думку членів Молодіжної ради стала доволі розповсюдженим та масовим явищем у навчальних закладах. Учасники обговорення розробили план заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу в закладах освіти.

Не лишилося поза увагою і питання проведення активного дозвілля. Так, найближчим часом представники Молодіжної ради планують провести ще дві дискотеки.

Одним з найважливіших питань, яке було порушено у ході робочої зустрічі – розгляд заяв кандидатів на вступ до Молодіжної ради. Так, на сьогодні влитися до лав Молодіжної ради виявили бажання 5 кандидатів, а саме:

1.     Ткаченко Анна Сергіївна (Канівський коледж культури і мистецтв);

2.     Харитонова Вікторія Юріївна (Черкаський державний технологічний університет);

3.     Бакум Даніл Сергійович (Канівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 імені Т.Г.Шевченка);

4.     Полянчук Арсен Володимирович (Канівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 імені Т.Г.Шевченка);

5.     Майлайт Кіра Романівна (Канівська загальноосвітня школа I-III ступенів №4 )

Тож бажаємо усім кандидатам успіху та сподіваємося, що майбутні члени Канівської Молодіжної ради зроблять великий особистий внесок у розвиток молодіжної політики нашої громади.

  Друк статті