Завтра у Каневі відкривається ще один соціальний магазин


Повернутись

Цікаве на цю тему:

8 вересня ц. р. о 10-00 запрошуємо жителів Канева на відкриття соціального магазину, де реалізовуватимуть продукцію ПрАТ «МХП» за пільговими цінами. Магазин розташований за адресою: м. Канів, вул. Героїв Дніпра, 35 (магазин «Квіточка»).

Цей соціальний проєкт реалізовано за ініціативи ПрАТ «МХП» та підтримки міського голови Ігоря Ренькаса. Для його реалізації необхідно було залучити ще і суб’єкт господарювання, що має продовольчий магазин, який забезпечений водопостачанням, водовідведенням та має відповідні площі. Тому ми вдячні власникам магазину «Квіточка», які зголосилися взяти на себе певні зобов’язання, а саме: розмістити на своїх площах холодильне обладнання для зберігання курятини; розробити та надати програмне забезпечення для зчитування карток; продавати курятину за пільговою ціною (60 грн за 1 кг) для пенсіонерів та внутрішньо переміщених осіб, при наявності відповідної картки.

Нагадаємо, що на території Канева вже більше року функціонує перший соціальний магазин, що реалізовує продукцію ПрАТ «МХП» за пільговими цінами. Він знаходиться за адресою: м. Канів, вул. Небесної Сотні, 16 (старий універмаг, «Квіточка»).

  Друк статті