Підприємців запрошують долучитися до опитування щодо стану та потреб українського бізнесу


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Центр розвитку інновацій, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, Національний проект Дія.Бізнес спільно з Advanter Group у співпраці з Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад та територій, Міністерством цифрової трансформації, за участі “Коаліції бізнес-спільнот за модернізацію України” та за підтримки Європейського Союзу у межах Ініціативи щодо відновлення економіки, розвитку підприємництва та експорту України проводять дослідження стану та потреб українського бізнесу. 

З цією метою у нашій громаді Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної військової адміністрації  запрошує місцеву бізнес-спільноту долучитися до опитування (до 3 червня ц.р. включно). Опитування представники місцевого бізнесу можуть пройти за посиланням - https://forms.gle/KTwT8YXtXQPsFC1o8

Такі дослідження планується проводити на регулярній основі. Опрацьовані результати будуть враховані в роботі відповідних органів влади, робочих груп й донорських організацій.

Всі, хто долучиться до співпраці з Ініціативою зможуть (за бажання):

  • першими отримувати повні версії опрацьованих результатів опитувань, досліджень на основі інших доступних нам джерел даних;

  • долучитися до експертної спільноти Ініціативи та спільно опрацьовувати аналітику, інструменти для відновлення економіки, необхідні рішення для місцевих громад/регіонів, фінансово-кредитного сектору, донорів, відповідних національних органів влади, робочих груп;

  • отримати консультаційну підтримку від організаторів Ініціативи, зокрема щодо:

    • використання великих даних Економічного профайлу(громад/регіонів/бізнес-кластерів), який розвиває Центр розвитку інновацій, для:

    • адаптації програм підтримки бізнесу, економічного розвитку у громаді/регіоні вашої присутності; 

  • отримання покрокової інструкції щодо розвитку експортної діяльності від Офісу з розвитку підприємництва та експорту.

 

Окрім того, інформуємо представників територіальної оборони (ТрО), добровільних формувань тер. громади (ДФТГ) про безоплатний доступ до е-рішення для перевірки фізосіб - https://vkursi.pro/persontro. Інструмент дає можливість перевірити дані з 100+ реєстрів, зокрема МВС, МінЮсту, ДМС, ДСА, всіх кредитних бюро України та маркування бізнесу пов'язаного з країнами агресорами.

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтеся на скриньку: [email protected] або за тел.: +38-063-693-69-51.

 

За інформацією управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради

  Друк статті