Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта: «Про встановлення тарифу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування «АС Канів – с. Хмільна», «АС Канів – с. Михайлівка», «АС Канів – с. Лука» по території Канівської міської територіальної громади під час дії воєнного стану".

 
 

Проєкт рішення виконавчого комітету Канівської міської ради «Про встановлення тарифу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування «АС Канів – с. Хмільна», «АС Канів – с. Михайлівка», «АС Канів – с. Лука» по території Канівської міської територіальної громади під час дії воєнного стану» розробляється в зв’язку з різким підвищенням цін на пальне та з метою збереження діючої маршрутної мережі та задоволення потреб громадян у доступних, якісних  і безпечних перевезеннях.

Відповідно до Законів України  «Про автомобільний  транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 року №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту» проект рішення, аналіз регуляторного впливу та базове відстеження буде оприлюднено на сайті Канівської міської ради  www.kaniv-rada.gov.ua в рубриці «Регуляторна політика», категорія «Регуляторні акти».

Зауваження та пропозиції до вище вказаного проекту рішення приймаються відділом з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності виконавчого комітету Канівської міської ради, тел.(04736)32234 e-mail: [email protected] , [email protected].

  Друк статті