Підсумки фестивалю крафтового пива Kaniv Beer Fest


Повернутись

Цікаве на цю тему:

У Каневі відгримів перший фестиваль крафтового пива Kaniv Beer Fest, який зібрав більше 5 тисяч відвідувачів. Організатори вже оголосили про старт підготовки на майбутній рік та запрошують на другий фестиваль, який заплановано на 4 червня 2022 року.

– Нам дуже приємно, що перший фестиваль крафтового пива у нашому місті зібрав так багато людей. Впевнені, що Kaniv Beer Fest може стати цікавим для розвитку подієвого туризму, – переконані організатори. Та зазначають, що успіх події зумовлений злагодженою роботою відділу культури, управління економічного розвитку, КП «Агенція розвитку», спонсорів та учасників заходу.

Загалом у фестивалі взяли участь 10 пивоварів з усієї України: Pivna Duma, First Dnipro Brewery, El Drinko, Royle Cidre, Zeman, Oscar, Черкаська Баварія, MATEICH craft beer, MALLE BREWERY, Канівське пиво. Завдяки їм відвідувачі змогли скуштувати пиво, лимонад та сидр на будь-який смак. Дякуємо за прекрасні фуд-корти Сержику Файному, ТМ Бащинський, ресторану «Княжа Гора», приватним підприємцям Осипенко Ілоні та Скорині Сергію за найсмачніше морозиво та «Файну каву». Гості фестивалю також могли придбати вироби ручної роботи від наших місцевих майстрів.

Слід окремо відзначити спонсорів Kaniv Beer Fest та висловити їм слова вдячності за допомогу та фінансову підтримку, зокрема: готельно-ресторанному комплексу «Княжа гора», філії «Канівська ГЕС», ТОВ «Клуб сиру», Благодійному фонду «МХП – Громаді», ТОВ «Ергопак», ТМ «Питна вода «Канівська», ТОВ «Сатурн-ТВ», Канівське пиво та радіо «Магніт». До слова, за рахунок місцевого бюджету було придбано лише намети, які будуть надалі використовуватись в інших заходах, та оплачено замовлення біотуалетів.

Цьогоріч організатори фестивалю поставили високу планку, адже запросили зірок естради, таких як: рок-гурти «Kandur» і «НЕ лізь БО вб’є», які розважали присутніх драйвовою музикою; фіналіста кулінарного шоу Сержика Файного з майстер-класом із приготування шаурми та DJ Ворона із запальною дискотекою.

Але найбільше хочемо подякувати гостям, адже лише завдяки вам цей фестиваль перетворився у справжнє свято гарного настрою та позитивних емоцій.

  Друк статті