Підтримка спорту: вихованці Канівської ДЮСШ отримали нове спортивне спорядження для занять з кікбоксингу


Повернутись

Попри воєнний стан спортивне життя у Канівській міській територіальній громаді не зупинилося. Спортсмени та їх наставники продовжують виборювати перемоги на різноманітних змаганнях та прославляти рідне місто.

Аби підтримати спортсменів Канівської ДЮСШ з відділення кікбоксингу WAKO міська рада закупила та передала нове спорядження: два тренерських пояси та пади фірми Fairtex. У четвер, 10 серпня ц.р., Канівський міський голова Ігор Ренькас передав відповідне спорядження тренеру-викладачу з кікбоксингу Антону Тимошенку.

– Розуміємо, що спортивний розвиток — важлива складова фізичного та психологічного благополуччя дітей під час війни. І ми маємо допомагати нашим спортсменам, адже саме спорт допомагає знайти силу, впевненість та отримати важливі навички, які будуть корисними в подальшому життю. Дякуємо тренеру за вагомий вклад у спортивний розвиток і нових перемог, — наголосив Ігор Ренькас.

Своєю чергою Антон Тимошенко продемонстрував використання відповідного спорядження на практиці та перевірив на міць імпровізований удар від міського голови.

До слова, нині у складі команди вихованців тренера 3 спортсменів 2-го розряду та аналогічна кількість спортсменів 1-го юнацького розряду. Також цього року 9 вихованців відділення кікбоксингу стали чемпіонами Черкаської області, 2 – чемпіонами України, 2 – срібними призерами чемпіонатів України та 1 – бронзовим призером.

– У майбутньому плануємо потрапити до національної збірної з кікбоксингу WAKO і пройти відбір на міжнародні змагання, – поділився планами Антон Тимошенко.

Також він додав, що спортивна родина команди завжди рада новим спортсменам. Набір до секції проводять з 7 років для хлопчиків та з 8 років для дівчаток. Загалом для діток доступні підготовча, перехідна, спортивна групи та група здоров’я.

  Друк статті