Цікаве на цю тему:

17 листопада в Канівському міському центрі соціальних служб було проведено чергове тренінгове занятття для дружин та членів сімей учасників АТО із циклу "Ти повернувся - я поруч».

Перед учасниками виступила спеціаліст Канівського бюро правової допомоги,  яка розповіла про послуги бюро та допомогу, яку вони надають сім’ям учасників АТО.

Жінки ознайомилися з контролем станів, як ними володіти та застосовувати, отримали поради щодо ефективної комунікації з чоловіками. Військовий капелан, який багато разів перебував в зоні АТО розповідав про те, який досвід мають учасники бойових дій, як батькам, дружині та дітям  допомогти воїну адаптуватися до мирного життя після повернення.       Дякуємо тим жінкам, які знайшли час для того, щоб отримати нову інформацію, навички та знання для підтримки чоловіка та збереження благополуччя  і взаєморозуміння у своїй родині.

Тренінгові заняття будуть продовжені, запрошуємо всіх бажаючих до участі.

Звертаємо вашу увагу та рекомендуємо переглянути соціальний фільм «ОПАНУЙ ХВИЛЮ», який створений Міністерством оборони з метою формування культури звернення учасників бойових дій та їх сімей до психологів.

Звертаємось до всіх хто має бажання, потребує підтримки та різних видів допомог за адресою вул. Шевченка, 49 (каб.22) та телефонуйте за номером 3-42-09, 3-12-22. Чекаємо на вас!!

Підготувала Валентина Яворська
  Друк статті