Дошкільний навчальнийзаклад (ясла-садок)№ 5 «ЗАЙЧИК»


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Дошкільний навчальнийзаклад (ясла-садок)№ 5 «ЗАЙЧИК»

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №5 «Зайчик»  є закладом освіти і суспільного виховання дітей загального розвитку від 2-ох до 6-ти років. Заклад створений на підставі рішення виконавчого комітету Канівської міської ради від 16.01.1968 року № 21-р. Юридична адреса дошкільного навчального закладу: 19000, Черкаська область, м.Канів, вул. Федоренка, 19а, телефон: 3-74-45. Форма власності – комунальна. Дошкільний заклад розміщений в типовому приміщенні, загальна площа споруд ДНЗ – 1740 кв.м, площа території закладу – 1,1 га. Територія закладу і розташовані на ній приміщення відповідають віку дітей, санітарно-гігієнічним нормам, сучасним вимогам. Дошкільний заклад розрахований на 7 вікових груп та на 121 місце. На даний час в закладі функціонують 5 груп: 1- група раннього віку, 3- дошкільного віку, 1- перший клас. Групи комплектуються за віковим принципом. Тривалість перебування дітей в дитячому садку 10,5 год., режим роботи закладу – п’ятиденний.

Кількість дітей станом на 01.01.2016 року  становить 135 осіб.  Педагогічними кадрами та обслуговуючим персоналом ДНЗ «Зайчик» укомплектований згідно штатного розпису. Всього в закладі 29 працівників, з них: 13 – педагогічних працівників, в тому числі практичний психолог, 2 музичних керівника(сумісники); 1- медичний працівник, 1 – завгосп і 14 – молодшого обслуговуючого персоналу. Керівник закладу – Боровик Лада Валеріївна,  вища педагогічна освіта, на посаді завідувача з 2011 року.

Пріоритетним напрямом діяльності ДНЗ «ЗАЙЧИК» є художньо-естетичний, основний навчальний профіль- театралізована діяльність.

Наше кредо звучить так:  Даруй любов, добро і радість дітям. Працюємо за вічними законами добра, любові, турботи, тепла, дружби і миру. Прагнемо мати позитивний імідж дошкільного навчального закладу. Розуміємо, що результативність роботи всього колективу залежить  від кожного члена та скоординованої роботи всіх компонентів, зусиллями всього колективу перетворюємо дитячий садок на другу рідну домівку, на будинок радості, в якому головна турбота – це дитина, забезпечення ії інтересів і потреб.

  Друк статті