Канівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Канівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4

Канівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4

Адреса школи: 19000 Черкаська обл., м. Канів, вул. Дніпробудівська, 2 

тел. (8-047-36)3-21-36

Адреса електронної пошти: [email protected] або [email protected]

Канівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 розміщена у типовому приміщенні, яке побудоване у 1964 році, розрахована на 964 учні. Будівля має три поверхи навчального корпусу. Станом на 01.09.2016 року школа працює у трьох приміщеннях: основному триповерховому та двох орендованих приміщеннях : ДНЗ «Білочка» та ДНЗ «Теремок», які використовуються для організації навчально-виховного процесу учнів 1-4 класів. Функціонують усі системи життєзабезпечення школи, у разі необхідності ремонтуються за рахунок благодійної допомоги, залучених організацій та фізичних осіб у тому числі батьків.

Директор школи Верба Ірина Анатоліївна (загальний педагогічний стаж 17 років) за спеціальністю учитель хімії та обслуговуючої праці, магістр  «Управління навчальним закладом».

Для виконання  мети та місії навчального закладу у школі діють 28 навчальних кабінетів, у тому числі кабінети інформатики, хімії, біології, фізики та інформаційних технологій, англійської мови, світової літератури, ОБЖ, обслуговуючої праці. Активно використовуються актова та спортивна зали школи, 5 спортивних майданчики, їдальня, кабінет психологічного розвантаження, соціальної підтримки та медичний кабінет.

Головною метою школи є формування ключових компетенцій учнів за допомогою рефлексій їхніх дій, оскільки саме набуття життєво важливих компетентностей може допомогти людині орієнтуватися в сучасному суспільстві, сприяє формуванню в неї здатності швидко реагувати на запити часу. Станом на 01.08. 2016 року у закладі навчається 716 учнів та працює 52 педагоги. Усі педагогічні працівники мають  вищу освіту на рівні спеціаліста, 6 педагогів мають диплом магістра, 1 - ступінь кандидата наук.  Школа пропонує таку структуру навчання: І ступінь – універсальна освіта (1-4 класи), ІІ ступінь – базова середня освіта (5-7 класи), ІІ ступінь – допрофільна підготовка (7-8 класи), ІІІ -  профільна підготовка (10-11 класи), поглиблене вивчення математики, біології. Результатом спільної роботи педагогічного, учнівського, батьківського колективів школи є щорічні успіхи  учнів на міських та обласних олімпіадах. Протягом останніх п’яти років школа посідає перше  місце за рейтингом серед шкіл міста Канева.

Навчальним закладом  визначені пріоритетні напрямки роботи, які включають:  створення умов для вибору учнем системи ціннісних орієнтирів, сприяння та розвиток в учнів  різних здібностей, необхідних для самореалізації особистості, включення учня в середовище соціальних ролей для вирішення нагальних проблем школи,  пошукову та дослідницьку роботу, що є інструментом перетворення знань на інструмент творчого освоєння світу.

  Друк статті