Канівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)  №2 «Дударик»


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Канівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)  №2 «Дударик»

Розміщений за адресою: 19000 Черкаська область м. Канів, вул. Леніна, 145, телефон: 047-36 3-83-48 

Рік заснування — 1964.

Завідувач: Довгопола Ніна Олександрівна, відмінник освіти України, стаж роботи 41 рік, на посаді завідувача 33 роки.

Свою діяльність дошкільний заклад проводить згідно Свідоцтва про атестацію №031443, виданого 18.02.2014 року; Статуту Канівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №2 «Дударик» Канівської міської ради Черкаської області, затвердженого Канівською міською радою за №19-54 від 26.02.2015 року.

Дошкільний заклад «Дударик» розміщений у пристосованому приміщенні. В ньому функціонує 4 вікові групи: 1- ясельного віку та 3 - дошкільного.

Групи укомплектовані за віковим принципом. Педагогічними кадрами та обслуговуючим персоналом дошкільний заклад забезпечений згідно штатного розпису. Педагогічний колектив налічує 9 осіб, з них 4 мають вищу педагогічну освіту.

За результатами атестації вищу категорію мають — 2 педагоги, спеціаліста І категорії — 1 педагог, нагороджено знаком «Відмінник освіти України» — 1, нагороджено Почесною Грамотою міністерства освіти України — 1 педагог.

Педагогічний заклад має екологічну спрямованість. Педагогічний колектив взяв курс на створення екологічного дитячого садка, де в центрі уваги перебуває дитина, її взаємозв’язок із природою і Всесвітом.

Основним завданням вважається необхідність вивчення зв’язку людини з природою і вплив її на стан здоров’я. За основу роботи взяли «Екологія людини», науки, що вивчає організм людини і середовище її існування як єдину систему і сприяє народженню взаємостосунків: людина — суспільство — біосфера. У відповідності до цього складено перспективний план.

Для задоволення освітніх запитів дошкільнят працює три гуртки:  хореографічний, англійська мова (додаткові платні послуги) та безкоштовний гурток „Веселі шахи” для дітей старшої групи.

Колектив приймає активну участь в загальноміських заходах: шаховому турнірі, літературному фестивалі „Рід, родина, Батьківщина”, фестивалі „Гармонія руху”, „Спартакіада дошкільнят” та інших.

В садочку приділяється належна увага взаємодії колективу, батьків, школи та громадськості.

Свою подальшу роботу колектив вбачає у духовно-емоційному і моральному вихованні дитини, патріотизму, прищепленні любові до України, поваги до народних традицій і національних цінностей українського народу, виховання шанобливого ставлення до родини.

  Друк статті