Про затвердження плану-графіку проведення заходів з відстеження результативності прийнятих регуляторних актів Канівської міської ради та виконавчого комітету на 2023 рік


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Від  28.12.2022 № 447-р        

 

Про затвердження плану - графіку проведення заходів з відстеження результативності 

прийнятих регуляторних актів  Канівської міської ради та виконавчого комітету на 2023 рік

 

На виконання вимог статті 10 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою координації діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо забезпечення принципів регуляторної політики, керуючись пунктом 20 частини четвертої статті 42 та частиною восьмою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

  1. Затвердити план-графік проведення заходів з відстеження результативності прийнятих регуляторних актів  Канівської міської ради та виконавчого комітету на 2023 рік згідно додатку. (ЗАВАНТАЖИТИ)
  2. Виконавцям, зазначеним у плані заходів, забезпечити виконання відстеження результативності регуляторних актів, звіти про відстеження протягом року надавати управлінню економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради.
  3. Відділу інформації та зв’язків з громадськістю (Пудовка А.С.) забезпечити оприлюднення розпорядження на сайті Канівської міської ради.
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами Святелика В. І.

 

Міський голова                                                                                            Ігор РЕНЬКАС

  Друк статті