Спільними зусиллями до чистої громади: у Каневі активно триває весняне прибирання (ФОТО)


Повернутись

З настанням тепла у Канівській міській територіальній громаді почалися традиційні весняні клопоти. Жителі міста, трудові колективи, підприємства, активісти активно долучаються до заходів з благоустрою. Навіть попри воєнний стан, місто та населені пункти громади й надалі мають бути охайними і затишними.

Зокрема упродовж останніх днів прибирання провели вже на декількох локаціях: на відрізку дороги від зупинки «Наша Ряба» і до виїзду з Канева, біля міського ринку та прилеглої до нього вулиці Підстінок, території біля колишнього районного будинку культури на площі Соборній та неподалік дитячого садочку «Садко» по 206-ій дивізії.  Участь у заходах з благоустрою взяло близько 50 осіб – це працівники структурних підрозділів, управлінь, відділів виконавчого комітету Канівської міської ради, комунальних підприємств і служб.

Так, працівники апарату виконавчого комітету, відділу екології та муніципального контролю, відділу у справах сім'ї, молоді та спорту, фінансового управління, комунального підприємства «ЖЕК» у вівторок, 11 квітня ц.р., відгукнулись на заклик Бобрицької  громади і долучились до екологічної акції «Всеукраїнська толока у Бобрицькій громаді». Зокрема прибирали узбіччя дороги від зупинки «Наша Ряба» і до виїзду з Канева. Завдяки злагодженій роботі упродовж декількох годин їх силами вдалося зібрати причіп сміття.

Цього дня територію біля колишнього районного будинку культури, що на площі Соборній, прибирали і працівники міського відділу та будинку культури. Вони впорядкували прилеглу територію по всьому периметру: очистили бордюри від намулу, розчистили чагарники, прибрали торішнє листя та сміття.

Локацію у районі 206-ої дивізії, біля дитячого садка «Садко» упорядкували працівники міського відділу освіти. Озброївшись гарним настроєм та робочим реманентом вигрібали торішнє листя, сухостій та поросль вздовж дороги.

Ще раніше, 10 квітня ц.р., працівники комунального підприємства «Міський ринок» наводили лад біля прилеглих до міського ринку територій. Зокрема збирали сміття та очищували бордюри від намулу.

Заходи з благоустрою здійснили і працівники комунального підприємства « Управління УВКГ», які прибрали територію біля адміністративного приміщення по вулиці 1-го Травня. Також працівники Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги озеленили прилеглу до медичного закладу територію, висадивши туї. Посадковий матеріал їм надав Благодійний фонд «МХП – Громаді».

Щоденно впорядковують і прибирають територію міста і населених пунктів громади комунальні підприємства «Місто», «ЖЕК», «Яблунівське» та інші.

Закликаємо долучатися до заходів з благоустрою всіх небайдужих жителів та  гостей Канівської громади. Віримо в Перемогу, працюємо та чекаємо на неї, робимо нашу громаду охайною та квітучою.

  Друк статті