Розпочато роботу по розробці нових Правил благоустрою для Канівської громади


Повернутись

Благоустрій території – питання, актуальне в усі часи. Всі ми воліємо перебувати в умовах, сприятливих для життєдіяльності людини. Та поряд із цим ми маємо усвідомлювати і твердо знати: стан територій, на яких ми проживаємо, господарюємо, проводимо своє дозвілля, залежить від кожного з нас, і це беззаперечна істина.

На останньому засіданні сесії міської ради, що відбулося 23-24 грудня 2021 року, депутатом Оленою Радченко було направлено запит до виконавчого комітету з питанням необхідності розроблення нових Правил благоустрою території населених пунктів Канівської міської територіальної громади.

Відтак, за розпорядження Канівського міського голови Ігоря Ренькаса від 31 грудня 2021 року № 533-р було утворено робочу групу під головуванням заступника міського голови Галини Москаленко. До складу групи увійшли: керуючий справами виконавчого комітету Володимир Святелик, начальники відділів та управлінь, директори комунальних підприємств, старости сіл, депутати Канівської міської ради (за згодою), голови квартальних комітетів (за згодою), голови ОСББ (за згодою) та представники Молодіжної ради (за згодою).

У вівторок, 11 січня ц.р. відбулося перше засідання по вивченню питання розробки нових Правил благоустрою, за якими житиме Канівська громада.

– Нам необхідно привести наші Правила у відповідність до законодавства, адже нові Типові правила благоустрою територій населеного пункту було затверджено наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України ще в 2017 році, – зазначила депутат Олена Радченко.

Після детального обговорення члени зустрічі дійшли до висновку, що необхідно розробити нові Правила благоустрою на основі типових.

Якщо Ви маєте конструктивні зауваження або пропозиції, що стосуються розробки Правил благоустрою території населених пунктів Канівської міської територіальної громади, то їх можна надіслати на електронну пошту до відділу екології та муніципального контролю ([email protected]) до 31 січня ц.р.

  Друк статті