У Канівській школі №4 завершилися роботи з заміни вікон на металопластикові


Повернутись

У Канівській школі І-ІІІ ступенів №4 завершилися ремонтні роботи як частини проєкту щодо термомодернізації навчального закладу. Про це інформує адміністрація школи.

Нагадаємо, роботи із термомодернізації навчального закладу ведуться із нового року. Загалом було встановлено 126 вікон та 7 рекреаційних металевих дверей, що сприятимуть максимальному утриманню тепла в приміщенні навчального закладу. 

Бюджет проекту склав 1 млн. 380 тис.грн. З них 820 тис.грн. виділено з державного бюджету – це субвенція на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за сприяння народного депутата попереднього скликання Владислава Голуба

- Від імені шкільної родини висловлюємо щиру дяку Владиславу Голубу, Ігорю Ренькасу, командам ПМП “Інтербуд”, ТОВ “Семат”, окремим депутатам і працівникам Канівської міської ради та активним, небайдужим канівцям за допомогу щодо втілення дитячих мрій. Сьогодні наш навчальний заклад виглядає зовсім по-іншому, - висловлюють вдячність працівники школи №4.

  Друк статті