Ще один «Клас безпеки» відкрили в одній зі шкіл Канева


Повернутись

Практичні навички з надання першої домедичної допомоги та урок  мінної безпеки очікували на перших відвідувачів нового безпекового простору. Його, 21 грудня ц.р., відкрили  у Канівській загальноосвітній школі №1 імені Т.Г.Шевченка.

Проєкт «Острів безпеки» вдалося реалізувати завдяки перемозі у конкурсі соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» від БО «Благодійний фонд «МХП-Громаді», підтримці Канівської міської ради та фінансовій допомозі від благодійників. Вчителів та учнів закладу освіти привітали секретар міської ради Оксана П’яткова, заступник міського голови Тетяна Жівотова, начальник міського відділу освіти Надія Голда, представник ДСНС Юлія Драгоненко та керівник соціальних проектів регіонального відділення фонду  «МХП-Громаді» Олександр Шпиль.

Презентували безпековий простір директор школи Оксана Савченко та її заступник Оксана Мінченко. З їх слів, завдяки зональному поділу у «Класі безпеки» діти зможуть отримати знання та практичні навички з питань пожежної та мінної безпеки, домедичної допомоги та психологічного розвантаження, безпеки життєдіяльності, а також переглянути відео уроки. Для кращого засвоєння навчальних матеріалів клас укомплектовано ноутбуком, відеопроектором, настінним екраном, акустичними системами, симулятором для серцево-легеневої реанімації, вогнегасниками, протигазами та іншим необхідним обладнанням. Прикметно, що облаштовували «Клас безпеки» силами шкільного колективу та батьківського активу.

 

Представники міської влади висловили подяку колективу школи та соціально відповідальному бізнесу за втілення чергового важливого проєкту. Наостанок учні школи продемонстрували присутнім навички проведення серцево-легеневої реанімації, накладення шин і джгутів.

Також приємним сюрпризом стало пісенне різдвяно-новорічне вітання учнівського колективу школи. 

  Друк статті