«Клас безпеки» відкрили у канівській школі №6


Повернутись

У середу, 13 грудня ц.р., у спеціалізованій школі I-III ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов №6, відбулося відкриття проєкту «Клас безпеки», який реалізували завдяки перемозі у конкурсі соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» від БО «Благодійний фонд «МХП-Громаді» та підтримці Канівської міської ради. До реалізації проєкту «Клас безпеки» також долучилися відділ освіти виконавчого комітету міської ради, дитячий фонд юнісеф та Фонд Брето. На захід завітали секретар міської ради Оксана П’яткова, заступник міського голови Тетяна Жівотова, директор Канівського Центру ПМСД Наталія Горьова та менеджер  БФ «МХП-Громаді» Олександр Шпиль.

Зауважимо, проєкт спрямований на облаштування «Класу безпеки», який стане центром навчання учнів, учителів, батьків правил безпечної поведінки в різних сферах життя, зокрема в умовах воєнного стану. У «Класі безпеки» можна проводити тематичні заняття, розглядаючи основні правила безпеки для учасників освітнього процесу. Це, насамперед, вибухобезпека, мінна безпека, пожежна безпека та безпека на льоду. Для цього будуть залучені педагогічні та медичні працівники, фахівці ДСНС України, Національної поліції, волонтери тощо.

Секретар міської ради Оксана П’яткова та заступник міського голови Тетяна Жівотова подякували всім спонсорам за спільну і добру працю, яка не залишається непомічена. Тісна співпраця бізнесу, благодійних фондів та місцевого самоврядування дає свої результати для розвитку  та відновлення громади.

На завершення шкільна медсестра продемонструвала присутнім навики надання першої медичної допомоги.

Також, гостей запросили відвідати нове укриття від дитячого фонду юнісеф, яке з задоволенням показала директор школи Валентина Мартинович.

 

 

 

  Друк статті