У дитячому садочку «Віночок» відзначили ювілей – 60 років


Повернутись

У п’ятницю, 6 жовтня ц.р., у дошкільному закладі освіти «Віночок» відбулося  справжнє свято – святкування 60-ти річного ювілею від Дня заснування закладу. Скільки поколінь вихованців люблячі та турботливі педагоги виплекали й відкрили їм двері у широкий світ – уже й не злічити!

Успішному проведенню свята сприяли навіть погодні умови: промайнули по небі хмари і засяяло тепле, лагідне сонечко. Для присутніх і гостей була представлена концертна програма — справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом дитячого садка. Розпочали свято піснею далі зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися за декілька років перебування у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики. Під час святкування для колективу закладу був подарунок, виступ випускниці дитячого садочку  Ярослави Котляр та танцювального колективу «Тайфун». У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна атмосфера. Побажання процвітання, творчих успіхів, здоров'я співробітникам, дітям і батькам лунали протягом всього свята.

Привітати дошкільний заклад завітали секретар міської ради Оксана П’яткова, заступник міського голови Тетяна Жівотова, начальник відділу освіти Надія Голда, голова Канівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Іван Попенко та голова Черкаського обкому Профспілки працівників освіти Анатолій Стеценко, депутати міської ради Тетяна Ренькас, Олександр Корнієнко та помічник депутата Сергія Якименка Ігор Кондратюк, довірена особа депутата Верховної ради України Віталія Войцехівського Валентина Чиж та ветерани, які працювали у садочку.

Звичайно ж, не обійшлося без нагород. Секретар Канівської міської ради від імені міського голови вручила працівникам дошкільного закладу грамоти за невтомну працю, терпіння, любов до малюків, щирість почуттів та відданість рідному садочку та цінні подарунки для садочка, від імені президії обкому Профспілки працівників освіти і України Анатолій Стеценко відзначив працівників закладу подяками та наголосив, що привіз нагороди для освітян Канівщини та нагородив Почесним знаком ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «За соціальне партнерство» начальника відділу освіти виконавчого комітету Надію Голду та вручив Свідоцтво про нагородження Нагрудним знаком ЦК Профспілки «Заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України» Івану Попенку своєю чергою  Іван Попенко нагородив колектив дитячого закладу  Почесною грамотою за багаторічну працю у галузі освіти.

У просторій залі садочка в урочистій обстановці окрім щирих побажань, слова вдячності лунали на адресу засновників та всіх, хто тепер допомагає у наповненні дитячого садка всім необхідним.

«Дякуємо Збройним Силам України за можливість проведення урочистостей, посмішки на обличчях та віру у як найшвидшу Перемогу! Слава Україні!»,- наголосила директор дошкільного закладу освіти «Віночок» Наталія Басиста. 

Всі присутні на заході отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій. Цікаве дійство не залишило нікого байдужим, свято справді вдалося.

 

  Друк статті