«Простір фізичного та ментального здоров’я «Разом» відкрили у садочку «Теремок»


Повернутись

У четвер, 28 вересня ц.р., у рамках конкурсу «Час діяти, Канівщино!» від Благодійного Фонду «МХП-Громаді» у дошкільному закладі освіти «Теремок» відбулося офіційне відкриття проєкту «Простір фізичного та ментального здоров’я «Разом». Реалізували проєкт завдяки спільним зусиллям: Фонду «МХП-Громаді», МХП-Миронівська птахофабрика, Канівської міської ради, відділу освіти виконавчого комітету Канівської міської ради та батькам.

Офіційне відкриття відбулося за участю дітей та численних гостей. Малеча демонстрували присутнім використання зон фізичного та ментального здоров’я, діти розповідали  вірші про здійснену мрію, танцювали та грали в ігри. Дитячим посмішкам не було меж, а радість кожної дитини заряджала гостей позитивом.

«Щиро дякуємо всім за втілення нашої мрії та підтримку закладу в такі непрості часи. Окрема подяка Збройним Силам України за те, що ми маємо змогу реалізовувати наші мрії під мирним небом. Бажаємо всім здоров’я, оптимізму, впевненості величезного щастя та світлих надій на майбутнє. А головне перемоги! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашого садочку. Разом нас не подолати.»,- дякують у своєму дописі адміністрація закладу, колектив, батьки та дітки.

Вкотре переконуємося, що тісна співпраця бізнесу та місцевого самоврядування дає свої результати для розвитку та відновлення громади.

 

  Друк статті