Традиційна серпнева педагогічна конференція відбулася у Каневі


Повернутись

Серпнева конференція — особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов'ю до професії. Втім, другий рік поспіль вона проходить в умовах воєнного стану у зв’язку із повномасштабним вторгненням росії.

Так, 30 серпня ц.р., на базі Канівської школи №4 захід відбувся за участі директорів закладів загальної, дошкільної, позашкільної освіти, педагогів, представників міської влади, членів міської та обласної організації Профспілки працівників освіти і науки. Учасники конференції обговорили підсумки роботи за минулий навчальний рік і визначили пріоритетні напрями діяльності на майбутнє.

– Разом із викликами сьогодення пріоритетною місією залишається якісна освіта, тому наше спільне завдання – створити атмосферу довіри й взаємодопомоги, забезпечити рівний доступ дітей до освіти. Тому сьогодні перш за все щиро дякуємо освітянам Канівської громади за наполегливу працю та ефективну організацію волонтерської роботи, – наголосила секретар Канівської міської ради Оксана П’яткова.

До слів вітань долучилася заступник Канівського міського голови Тетяна Жівотова. Вона, також подякувала освітянам за їх нелегку, але дуже результативну працю в умовах воєнного стану, за креативність, невтомність, участь у різноманітних проєктах, допомогу ЗСУ та побажала мирного неба.

На завершення заходу Оксана П’яткова від імені міського голови Ігоря Ренькаса вручила педагогам почесні грамоти.

  Друк статті